September 2012

24.10.12

Hei dere, sorry får lite blogging i det siste har barevært ganske opptatt i det siste siden det skjer så mye i denne uken. I dag rett etter skolen så var jeg på konf på Shalam sånn bruktbutikk får å lære oss hvorfor de har den butikken og om de som jobber der. Virkelig en sterk tale. Det er får rusmisbrukere så hjelper de de som sliter og gir du brukte klær og det de trenger. åå utrolig snilt. Det som er det beste er at mange de som fikk hjelp fra Shalam har klart å komme seg ut av det rumissbrukmiljøet! 

Etter konf gikk meg Helene,Charlotte og Camilla på mc donals, og var der litt og så dro jeg hjem. Og dro på cheerleading trening. Men nå må jeg øve til rle-prøve. Vi skal ha en prøve sammen to og to. Det er ganske bra, men det er litt vanskelige og kompliserte ting. Vi skal har om Budhismen. Jeg skal blogge om hva jeg kjøpte i Oslo imorra.  


det var bare noen bilder Helene og meg tok igår tror jeg.

Osloturen

Hei, ja i helga var jeg i Oslo. Vi gikk rundt i slottsparken og så shoppa vi litt på zaraog sånn♥ og så spiste vi på hard rock, haha kort forklaring siden jeg skal legge meg nå haha natta!legger ut innkjøpene imorra på video!


dope,men jajajtrøtt^^

Shoppingtur til Oslo

Hei, åårh gleder meg så siden jeg skal til Oslo på fredag drar på Torsdag til Åsgårdstrand ( ingen vet hvor det er) Der skal jeg møte familien min. Og så drar vi til Oslo på torsdag. Der de har Zara og sånne butikker♥ Cant wait! Nå har jeg sittet å øvd døds lenge på en muntlig presentasjon i norsk, "sørlandsdialekten". Jeg skal presentere den imorra. Gruer meg, hater muntlig presentasjoner! Ønsk meg lykke til. Men idag var jeg på cheer, prøvde meg som base istedenfor flyer. Det var faktisk mye lettere enn jeg trodde! Men nå vet jeg hvordan basene har det når di løfter meg! haha. Når jeg kom hjem tøyet jeg litt siden jeg ikke fikk tøyd på cheerleadinga idag. Siden vi stunta hele tida + oppvarminga da. Tok noen bilder:
Mine Converse


haha fint gulv^^

New in this week


tannblekning


joggebukse, hm♥

I'm back

Hei lesere!

Nå er jeg tilbake fro godt, jeg har bare hatt en lang tenkepause for hva jeg kan blogge, fått inspirasjon fra andre lesere og personer jeg kjenner. Så nå er jeg klar for å blogge. Jeg skal ha sånn 30 days ting, det er slik at jeg poster en lang liste over hva jeg skal blogge om på 30 dager. Hvis dere lurer på hva jeg har gjort i det siste så har jeg bare gjort skole,cheer, vært med venner og brukt fritida så godt så mulig. Imorra er det skole igjen, cant wait... Men denne uken kommer til å bli ganske gøy. Vi skal ikke ha en eneste prøve i denne uken bare en norskpresentasjon. Så får vi fri på fredagen. og da skal jeg til Oslo å shoppe, på zara og alle de butikkene der. ååå gleder meg. Har så mye på ønskelista fra zara nå. Det er yndlingbutikken min. Så denne uken tror jeg kommer til å bli ganske avslappenes. Bare det at jeg hater fremføringer. Wish med luck! 

Hva har dere gjort i helga?♥

Elsker denne sangen: 

Høst bilder

Hei, idag gikk Kaja og meg ut og tok bilder i skogen. De ble faktisk ganske fine! Bildene er tatt av meg og Kaja:Likte du bildene?♥

Video-Hva har jeg i sminkemappa?

Hei, har nå tenkte jeg at dere kanskje ville vite hva jeg har i sminkamappa mi. Så her er videoen! Jeg skal ha en sminkevideo snart. Hvis dere lurer på noe så bare kommenter i kommentarfeltet.
video:sminkami


Enjoy!

Black and whiteMovie night

Hei, nå er jeg med Malin,Andrine og Maria.  Vi Skal se på film og kose oss. Akkurat nå er Malin helt hyper, ikke spør meg hvorfor haha. Jeg b logger senere ivkeld. Kanskje etter filmen ellernoe. Sorry for lite blogging latelye, skal skjerpe meg!!♥se på det fine håret!!♥Loveit!