September 2012

Hjemme fra Danmark

Hei dere, nå har jeg kommet hjem fra Danmark med konfen. Det var utrolig koselig. Vi var på Fjerritslev, litt øde haha. Nå er jeg hjemme og koser meg med tax-free godteri. Fikk desverre ikke blogget i Danmark, siden det skjedde så mye hele tiden. 

Kjøpte noe sminke også da, ikke bare godteri♥


Dette solpudderet kjøpte jeg på et apotek hahah for bare 60 kr, men det var ganske bra! De hadde bare sånne rare butikker♥

Danmark imorra

Hei, imorra kl halv fem eller noe så skal jeg til Danmark med konfen.  Det blir en hel helg. Det eneste jeg gleder meg til er båten, tax free. hahahhahah. Men det kommer sikkert til å bli koselig. Men nå må jeg gjøre ferdig en norsk oppgave, som jeg må levere idag.Web kamera på høy kvalitet! 

Diamonds by Rihanna-Ukens sang

Denne er sååå fin!!♥

 

Anbefaling av hudprodukter

Etter jeg begynte med disse 2 sminkerensene, fikk jeg mye mindre urenheter! Anbefaler det sterkt. Den rensen til høyre er sminkerens som du skyller fjeset med, den tar vekk mascara og. Den andre bruker du etter ansiktet er helt rent, så tar du litt på en bommelpads så lukker den porene dine. 
Fra The Body Shop.

30 ende plass allerede!

Hei, na skriver jeg fra ipaden, jeg vil bare takke alle dere for a ha lest bloggen min og kommentert. Jeg var inne a sa på blogglisten over kristiansand og der var jeg på en 30ende plass! Tusen takk dere!:) na holder jeg på a ove til prove, til samfunnsfag. Det er ikke sa serlig vanskelig, far iallefall en 4er, håper jeg.
Na kom Kaja ned med pizza til oss, sitter på rommet a over. Det gikk desverre ikke a legge ut noe bilde fra ipaden, sa da ses vi bare imorra, hvis jeg ikke blogger i kveld.


-klem

Enda en regndag

Hei, Nå kom jeg nettop hjem fra skolen. Dagen har vært helt grei. Det regnet idag også, det har reget i hele uken!! Da får jeg bare kose meg inne og tenne lys. Det er så koselig!
Jeg har utrolig mye å gjøre idag, jeg må øve til samfunsfag prøve, innlevering av norsk fordypningsoppgave og gjøre ferdig en kunst og håndverk fordypningsoppgave. Siden jeg skal ikke på skolen på fredag, skal til Danmark med konfen. 

 

Topp: Gina Tricot

Klem♥

 

Back from cheer

Hei, nå nettop kom jeg nettop hjem fra cheer-trening. Det var en gøy trening som vanlig! Vi stunta,turna og tøyde ut. Skal på trening igjen imorra. Gleder meg, anbefaler denne sporten STERKT♥

jeg er flygeren til venstre.
This is me

Hei jeg er  Kine Ramfjord Larsen på 14 år, kommer fra Kristiansand. Jeg er flyer på laget Gladiators. Det er cheerleading for de som ikke visste det. Vi har bare vært på en konkuranse og der kom vi på 2 plass!! STOLT.  Jeg kommer til å blogge om hverdagen,outfits anbefalinger osv, men det var bare en liten smakebit!? Jeg har hatt noen andre blogger før. Den forrige het hwkr.blogg.no, som jeg hadde med en venn som heter Helene. Jeg setter veldig stor pris på om dere kommenterer bloggen min, det er så koselig siden da kan jeg vite hvem som leser den. 

 

♥♥♥

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)